Museum van de Vrouw
Foto van het museum
Herinneringen van Groote gezinnen


Herinneringen van Groote gezinnen


"Mijn moeder wist niet dat ze zwanger was van een tweeling. Toen er vlak na mij nog een broertje kwam, riep vader naar de arts: "Doe het licht uit, want ze komen op het licht af!"

Dit is één van de unieke herinneringen die bezoekers aan de tentoonstelling “Groote gezinnen, een huis vol!” deelden met het Museum van de Vrouw.  Een selectie van deze verhalen en anekdotes is als aandenken aan de tentoonstelling in een boekje bijeen gebracht. Van geboorte tot trouwen, van verjaardag tot vasten, een waar feest van herkenning voor de oudere generatie, pure verbazing voor de jongere. 

De compacte 58 pagina’s tellende bundel zit  vol verbluffende, ontroerende, trieste, grappige en soms zelfs uiterst komische herinneringen die ondersteund worden door prachtige beelden.

De bundel kunt u in het Museum van de Vrouw kopen of is te bestellen via het onderstaande formulier.
 

Prijs - € 3,75  (excl. verzendkosten)

Verzendkosten - €2.95 (2-3 werkdagen)

Totaal: €6,70


voorbeeld bundel


Bundel bestellen

Indien u de bundel wilt bestellen, vul dan onderstaand formulier in. Vul bij de eerste vraag het aantal boeken in dat u wenst te bestellen.

De prijs per boek is € 3,75 (excl. verzendkosten).

 

Boek bestellen

Indien u het boek wilt bestellen, vul dan onderstaand formulier in. Vul bij de eerste vraag het aantal boeken in dat u wenst te bestellen. De prijs per boek is € 3,75 (excl. verzendkosten).


 
Volg ons ook...

op Social-Media!

FacebookYoutubeTwitter

 
Let op!

Het Museum is momenteel gesloten. Houd de website in de gaten voor de laatste updates!