Museum van de Vrouw
Openmuseumweekend_website_slide.png
Lezingen & Workshops

24-06-2017 & 13-07-2017: Proeverij 'Eetbare bloemen' 

Niet iedereen weet het, maar er zijn veel bloemen die eetbaar zijn. Bloemen ruiken lekker, versieren een huis en zijn een prima cadeau. Zomaar je tanden zetten in een goudsbloem gaat misschien wat ver maar hoe prachtig is een ijsblokje met een komkommerkruid bloemetje erin of een dessert met een begoniabloemetje? En wist je dat er bloemen zijn die peperig, zurig of ziltig smaken? Tegenwoordig liggen bloemen ook op je bord, niet alleen als versiering maar vooral om te eten. Zelfs supermarkten stoppen eetbare bloemen in salades. Het is duidelijk: koken met bloemen is hot!

Het Museum van de Vrouw organiseert in samenwerking met Groei en Bloei Echt op 24 juni en 13 juli 2017 een exclusieve proeverij, waarbij de gasten worden meegenomen op een culinaire reis door de wondere wereld van eetbare bloemen. De proeverijen zullen plaatsvinden in de Gooj Kamer van het Museum van de Vrouw in Echt.

De culinaire reis zal bestaan uit een menu van 5 verschillende gangen en wordt omlijst door muziek. Alle gerechten worden bereid of op smaak gebracht met speciaal gekweekte eetbare bloemen of kruidenbloesems.

De kosten bedragen €18,50 p.p.

Proeverij ‘Eetbare bloemen’

24 juni – 14:00 - 16:30 uur
13 juli – 19:30 – 22:00 uur

Reserveren via info@museumvandevrouw.nl voor 14 juni a.s.

 
Volg ons ook...

op Social-Media!

FacebookYoutubeTwitter

 
Proeverij; Eetbare bloemen

Een culinaire reis door de wereld van eetbare bloemen op 24 juni en 13 juli!

Meer info? Klik hier!